Autorizații

UNIVERSIFLY - Școală de Însoțitori de bord

UniversiFLY – EASA Flight Attendant School

UniversiFLY este certificată de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) ca organizație de pregătire conform părții CC, cu numărul RO/OP - CC - 05/1.

Cursul de pregătire inițială teoretică și practică la sol pentru membrii echipajului de cabină oferit în cadrul UniversiFLY – EASA Flight Attendant School este autorizat de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR).

Programele de formare profesională oferite în cadrul UniversiFLY – EASA Flight Attendant School sunt disponibile tuturor persoanelor interesate de practicarea acestei ocupații, care întrunesc condițiile de înscriere (1) Studii liceale absolvite, cu sau fără bacalaureat, 2) Stare de sănătate foarte bună, 3) Cunoștințe bune de limba engleză.

Pregătirea teoretică și practică din cadrul UniversiFLY – EASA Flight Attendant School le conferă absolvenților acces la examenul de atestat EASA organizat de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR).

Documentația de examen va fi pregătită de către UniversiFLY – EASA Flight Attendant School, care o va expedia la AACR.

Atestatul EASA obținut după examinarea la AACR le conferă dreptul titularilor de a profesa ocupația de Însoțitor de bord în orice stat membru al Uniunii Europene, fiind recunoscut de către companiile de aviație din țările membre UE.

Cursurile furnizate de Școala de Însoțitori de bord UniversiFLY – EASA Flight Attendant School, sunt acreditate și de către Autoritatea Națională pentru Calificări, fiind singurul furnizor de formare profesională din România care oferă absolvenților săi certificate de absolvire - de specializare emise de către Ministerul Muncii și Ministerul Educației din România. Aceste certificate de absolvire sunt recunoscute pe piața muncii din toate statele U.E.