Noutăți

Sesiuni de curs în configurare

Curs de Însoțitor de bord - aug-sept 2016

 

UniversiFLY – Flight Attendant School
acreditată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR)
cu autorizația nr. RO/OP - CC-05/1
organizează
Curs de pregătire inițială de
ÎNSOȚITOR DE BORD
în perioada 30.08.2016 – 23.09.2016

Înscrierile pentru cursurile autorizate de Însoțitor de bord se fac online, prin deschiderea unui cont pe http://www.universifly.com/login/ și transmiterea tuturor documentelor de înscriere.


Materiile furnizate sunt cele prevăzute în legislația UE-Regulamentul 1.178/2011 și în legislația națională din domeniul aviației civile, conform autorizației AACR:


1. Teoria zborului și noțiuni generale despre avion
2. Meteorologie
3. Legislație și reglementări aeronautice pentru echipajul de cabină
4. Comunicare
5. Comunicare limba engleză – abrevieri și terminologie în aviație
6. Managementul echipajului - Crew Resource Management
7. Relația cu pasagerii și supravegherea cabinei + Grooming
8. Aspecte aeromedicale și acordare de prim ajutor
9. Transport aerian de bunuri periculoase
10. Securitate în aviație și la bordul avionului
11. Supraviețuire în caz de FOC ŞI FUM
12. Supraviețuire în apă şi în alte zone de operare


Locațiile de desfășurare a cursului: orele de teorie la sală de curs de la Univers T (lângă Iulius Mall), orele de practică la Cluj Arena – Simulator de bord și la Bazin olimpic UBB.
Condiții de înscriere la Cursul de Însoțitori de bord organizat de UniversiFLY – Flight Attendant School în luna august 2016.
1) Studii liceale absolvite, cu sau fără bacalaureat.
2) Stare de sănătate foarte bună
3) Cunoștințe bune de limba engleză.

Oferta se adresează atât femeilor, cât și bărbaților care doresc să lucreze la înălțime!
Înscrierile se fac online prin deschiderea unui cont pe http://www.universifly.com/login/ și transmiterea tuturor documentelor de înscriere.
Detalii la telefon 0755116 264.


Taxa de participare la curs este de 1.500 de euro (sau echivalent la cursul zilei BNR) plătibilă în trei rate egale (rata 1 la înscriere, rata 2 – după primele 2 săptămâni de curs, rata 3 - înainte de examenul final). Dacă plata se face integral în prima zi de curs, taxa de participare este de 1.350 euro.
Dacă vei recomanda acest curs la o altă persoană care va fi cursant, veți beneficia fiecare de o reducere de 10%.

Taxa de participare nu include următoarele:

- Cazarea – însă RSC CONSULTING vă recomandă diferite tipuri de cazare funcție de bugetul cursantului
- Certificarea medicală care este obligatorie pentru participarea la examinarea în vederea obținerii atestatului de la AACR (300 lei)
- Taxa de examinare la AACR (100 euro+TVA).

Pentru rezervarea locului la curs se va achita un avans în valoare de 200 euro, care se va deduce din rata 1 la înscriere. Plata se va face on line sau prin virament bancar la SC RSC CONSULTING S.R.L., CUI 21504493, J12/1630/2007, cu specificația "Avans curs stewardesă".

Contul bancar LEI în BANCA TRANSILVANIA, sucursala Cluj RO02BTRL01301202E86073XX

Cont bancar EURO în BANCA TRANSILVANIA, sucursala Cluj RO12BTRLEURCRT00E8607302


Pentru ÎNSCRIERI vă rugăm să completați formularul online, prin deschiderea unui cont pe http://www.universifly.com/login/ și transmiterea tuturor documentelor de înscriere.


Se oferă GRATUIT
1) - Curs Cum să te prezinți la un interviu de stewardese
2) - Activități recreative extracurs
a) - Tur al municipiului Cluj-Napoca cu ghid turistic - week-end 1
b) - Excursie în zona montană județul Cluj - Lacul Tarnița-Mărișel-Fântânele-Beliș – Cascada Vălul Miresei - week-end 2
c) - Excursie la Salina Turda - week-end 3


Câteva motive pentru care cursurile organizate prin UniversiFLY reprezintă o bună investiție pentru viitorul Dvs:


1) Este cel mai mic preț din Europa pentru acest tip de curs.
2) Companiile de aviație vor prefera întotdeauna să angajeze absolvenții noștrii. Este posibil să irosiți mulți bani și timp încercând fără succes să vă angajați la diferite companii de aviație. Taxa de curs va putea fi amortizata din primul salariu, ce poate fi chiar mai mare de atât. Șansele Dvs de a fi angajat se vor multiplica după absolvirea Scolii noastre. Așa că veți avea șanse imediate și reale de angajare.
3) Cei mai buni cursanți ai noștri au trecut cu succes procesul de angajare pentru 3 companii de aviație diferite, asta pentru că programul nostru de formare menționat în CV este foarte apreciat de cele mai bune companii de aviație. Diferentele dintre conditiile de angajare oferite de diferite companii de aviatie (salarii, bonusuri, locatie) valoreaza mai mult decât investitia in taxa de curs.
4) Prima impresie contează întotdeauna și în cele mai multe cazuri, este greu să fie schimbată! Veți avea un avantaj uriaș în fața noilor Dvs. colegi pentru că veți fi deja pregătit pentru această meserie. Acest lucru poate deschide noi oportunități pentru Dvs. cum ar fi promovări, creșteri salariale sau alte oferte de locuri de muncă. Această situație vă va pune într-o poziție confortabilă, evitând situațiile de stres la noul loc de muncă, lucru care este de neprețuit.
5) Acest curs de formare menționat în CV-ul Dvs. vă va fi de ajutor pentru orice alt loc de muncă de-a lungul întregii cariere. Materii cum ar fi comunicarea, lucrul în echipă, orientarea către client, acordarea de prim ajutor și pregătirea medicală vor fi întotdeauna necesare în orice loc de muncă. De asemenea, aceste materii, inclusiv tehnicile de supravietuire in caz de foc, fum și alte zone periculoase, grooming și cum să te prezinți la un interviu de angajare vor fi foarte importante atât pentru cariera Dvs. cat și pentru viața de zi cu zi.
6) De asemenea, puteți lua în considerare faptul că participarea la cursurile organizate de UniversiFLY poate fi o vacanță minunată, una dintre cele mai frumoase experiențe din viața Dvs, unde veți putea întâlni oameni minunați, profesori extraordinari și locuri uimitoare, toate acestea la un preț rezonabil.

Înscrierile pentru cursurile autorizate de Însoțitor de bord se fac online, prin deschiderea unui cont pe http://www.universifly.com/login/ și transmiterea tuturor documentelor de înscriere.

Adauga un comentariu

Galerie foto

Curs de Însoțitor de bord - aug-sept 2016 Curs de Însoțitor de bord - aug-sept 2016 Curs de Însoțitor de bord - aug-sept 2016_0 Curs de Însoțitor de bord - aug-sept 2016_1 Curs de Însoțitor de bord - aug-sept 2016_2 Curs de Însoțitor de bord - aug-sept 2016_3