Noutăți

Sesiuni de curs în configurare

Sesiuni de curs în configurare

Prima sesiune de curs de Însoțitor de bord cu participare INTERNAȚIONALĂ - Grupa 24

 

UniversiFLY – Flight Attendant School

acreditată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR)
cu autorizația nr. RO/OP - CC-05/1
organizează
Curs de pregătire inițială de
ÎNSOȚITOR DE BORD
în perioada 07.03.2017 – 31.03.2017

Înscrierile pentru cursurile autorizate de Însoțitor de bord se fac online, prin deschiderea unui cont pe http://www.universifly.com/login/ și transmiterea tuturor documentelor de înscriere sau prin contact direct prin telefon 0755116264.


Materiile furnizate sunt cele prevăzute în legislația UE - Regulamentul C.E. 1.178/2011, cu modificările aduse prin Regulamentul C.E. 290/2012 și în legislația națională din domeniul aviației civile, conform autorizației AACR:


1. Teoria zborului și noțiuni generale despre avion
2. Meteorologie
3. Legislație și reglementări aeronautice pentru echipajul de cabină
4. Comunicare
5. Comunicare limba engleză – abrevieri și terminologie în aviație
6. Managementul echipajului - Crew Resource Management
7. Relația cu pasagerii și supravegherea cabinei + Grooming
8. Aspecte aeromedicale și acordare de prim ajutor
9. Transport aerian de bunuri periculoase
10. Securitate în aviație și la bordul avionului
11. Supraviețuire în caz de FOC ŞI FUM
12. Supraviețuire în apă şi în alte zone de operare


Locațiile de desfășurare ale cursului: orele de teorie la sală de curs la complexul UNIVERS T (lângă Iulius Mall), orele de practică la Cluj Arena – Simulator de bord și la Bazin olimpic al Universității Babeș Bolyai.


Condiții de înscriere la Cursul de Însoțitori de bord organizat de UniversiFLY – Flight Attendant School în luna martie 2017.


1) Studii liceale absolvite, cu sau fără bacalaureat.
2) Stare de sănătate foarte bună
3) Cunoștințe bune de limba engleză.

Oferta se adresează atât femeilor, cât și bărbaților care doresc să lucreze la înălțime!
Înscrierile se fac online prin deschiderea unui cont pe http://www.universifly.com/login/ și transmiterea tuturor documentelor de înscriere sau prin contact direct la telefon 0755116 264.


Taxa de participare la curs este de 1.500 de euro (sau echivalent la cursul zilei BNR) plătibilă în trei rate egale (rata 1 la înscriere, rata 2 – după primele 2 săptămâni de curs, rata 3 - înainte de examenul final). Dacă plata se face integral în prima zi de curs, taxa de participare este de 1.350 euro.
Dacă vei recomanda acest curs la o altă persoană care va fi cursant, veți beneficia fiecare de o reducere de 10%.

Taxa de participare nu include următoarele:

- Cazarea – însă RSC CONSULTING vă recomandă diferite tipuri de cazare funcție de bugetul cursantului
- Certificarea medicală care este obligatorie pentru participarea la examinarea în vederea obținerii atestatului de la AACR (300 lei)
- Taxa de examinare pentru obținerea atestatului la AACR (100 euro+TVA).

Pentru rezervarea locului la curs se va achita un avans în valoare de 200 euro, care se va deduce din rata 1 la înscriere. Plata se va face on line sau prin virament bancar la SC RSC CONSULTING S.R.L., CUI 21504493, J12/1630/2007, cu specificația "Avans curs stewardesă".

Avansul și taxa de participare vor fi plătite în unul din conturile RSC CONSULTING (fondatorul UniversiFLY)

Contul bancar LEI în BANCA TRANSILVANIA, sucursala Cluj RO02BTRL01301202E86073XX

Cont bancar EURO în BANCA TRANSILVANIA, sucursala Cluj RO12BTRLEURCRT00E8607302

Se oferă GRATUIT


1) - Curs Cum să te prezinți la un interviu de stewardese
2) - Activități recreative extracurs
a) - Tur al municipiului Cluj-Napoca cu ghid turistic - week-end 1
b) - Excursie în zona montană județul Cluj - Lacul Tarnița-Mărișel-Fântânele-Beliș – Cascada Vălul Miresei - week-end 2
c) - Excursie la Salina Turda - week-end 3


Ce ne recomandă?

- UniversiFLY – Flight Attendant School este singura școală de stewardese din România care oferă și oportunități de angajare la companii de aviație internaționale.
- Expertiza și experiența echipei UniversiFLY – Flight Attendant School – acreditată de către AACR, care a organizat numeroase sesiuni de curs de Însoțitor de bord, cu peste 700 de absolvenți, din care, peste 50 % s-au angajat ca și Însoțitori de bord, după absolvirea cursului, la companii de aviație din țară și străinătate.
- Experiența RSC CONSULTING de agenție de plasare a forței de muncă, care a organizat în Cluj Napoca, începând cu anul 2013, numeroase evenimente de selecție în vederea angajării pe posturi de Însoțitori de bord la companii de aviație internaționale

- Infrastructura modernă și echipamentele performante din dotarea UniversiFLY – Flight Attendant School

- Peste 250 de tinere românce care au contracte de muncă pe posturi de Însoțitori de bord, după ce au fost angajate de către companiile de aviație FLYNAS, GULF AIR, OMAN AIR, în cadrul evenimentelor de selecție organizate de RSC CONSULTING - Agenție de plasare a forței de muncă - fondatorul UniversiFLY – Flight Attendant School.

Înscrierile pentru cursurile autorizate de Însoțitor de bord se fac online, prin deschiderea unui cont pe http://www.universifly.com/login/ și transmiterea tuturor documentelor de înscriere sau prin contact direct prin telefon 0755116264.

 

 

Coperta articol

Curs Însoțitor bord noiembrie 2016

Curs Însoțitor de Bord 15.11.2016 – 09.12.2016\r\nUniversiFLY – Flight Attendant Schoolacreditată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) cu autorizația nr. RO/OP - CC-05/1organizeazăCurs de pregătire inițială de& [...]

mai mult
Coperta articol

Curs Însoțitor de bord octombrie 2016

Curs Însoțitor de Bord 11.10.2016 – 04.11.2016\r\nUniversiFLY – Flight Attendant Schoolacreditată de Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) cu autorizația nr. RO/OP - CC-05/1organizeazăCurs de pregătire inițială de& [...]

mai mult

Articole recomandate

Curs de RESPONSABIL cu PROTECȚIA DATELOR cu CARACTER PERSONAL

Regulamentul General privind Protectia Datelor nu impune nici o formă de autorizare sau certificare pentru persoana care va ocupa poziția de Ofiter Protectie Date cu Caracter Personal (DPO), dar prevede obligativitatea acestuia de a urma cursuri de specializare.

Selecție stewardese pentru KUWAIT AIRWAYS

Selecție stewardese pentru KUWAIT AIRWAYS

Oportunitate de angajare de însoțitori de bord (stewardese) la compania de aviație KUWAIT AIRWAYS. Eveniment organizat de către RSC CONSULTING - Agenție de plasare a forței de muncă în străinătate și fondatorul școlii de însoțitori de bord UNIVERSIFLY