Noutăți

Articole presă, Interviuri

Comunicat de presă selecție stewardese Kuwait Airways

Pentru prima oară în România, compania de aviație KUWAIT AIRWAYS 

va angaja 25 de românce pe post de stewardesă/însoţitor de bord

RSC CONSULTING - Agenţie de plasare a forţei de muncă în străinătate, reprezentantul firmei internaționale de recrutare MECCTI Ltd în România și fondatorul Școlii de stewardese UNIVERSIFLY,

anunță un nou proiect de recrutare și selecție a 25 de tinere din România, în vederea angajării acestora ca și însoţitori de bord la compania de aviaţie KUWAIT AIRWAYS din Kuweit.

Este pentru prima oară când KUWAIT AIRWAYS vine în România pentru selecția în vederea angajării de tinere românce pe post de stewardesă/însoţitor de bord.

Evenimentul de selecție, cu prezența recrutorilor companiei de aviație KUWAIT AIRWAYS, va avea loc la Cluj Napoca în data de 11 Februarie 2017, la GRAND HOTEL ITALIA, începând cu ora 9 dimineața.

Compania de aviație KUWAIT AIRWAYS oferă tinerelor care întrunesc condițiile de angajare, un salariu mediu net lunar de 2.500 USD, care include plata orelor de zbor (salariile nu sunt impozitate), contract de muncă ferm pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire, prime de escală, gratuitate la training, cazare, masa, uniforme, transport către şi de la locul de muncă, la asigurare medicală valabile oriunde în lume, 30 zile de concediu/an și 16 zile libere pentru sărbătorile guvernamentale oferite de Statul Kuwait, precum și alte beneficii.
Cerințele obligatorii pentru candidate sunt: vârsta între 20 - 32 de ani, studii liceale finalizate, fluenţă în cunoașterea limbii engleze (scris și vorbit), aspect plăcut, greutate proporţională cu înălţimea, stare de sănătate bună, înălţime minimă 160 cm.
Persoanele interesate să devină stewardese la compania KUWAIT AIRWAYS și să participe la evenimentul de selecție din 11 Februarie 2017, de la Cluj Napoca sunt rugate:

- să completeze formularul https://goo.gl/forms/BfB5DJKMk6YOFDcy2
- să trimită pe adresa de e-mail recrutare@rsc-consulting.ro, până la data de 9 Februarie 2017, însoțit de următoarele documente

• Curriculum Vitae în limba engleză.
• O poză full body în format digital


Reamintim faptul că RSC CONSULTING este fondatorul Școlii de stewardese UNIVERSIFLY acreditată de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română, conform legislației U.E. în aviație, care a instruit până în prezent 700 de tineri, femei și bărbați și este singura organizație de pregătire în aviație din România care oferă și oportunități de angajare de însoțitori de bord.
RSC CONSULTING a derulat începând cu anul 2013 mai multe evenimente de selecţie pentru companii de aviație, facilitând angajarea a peste 250 de tinere românce la companiile de aviaţie FLYNAS din Arabia Saudia, GULF AIR din Bahrain și OMAN AIR din Oman.
Detalii despre evenimentul de selecție pot fi accesate pe http://www.universifly.com/ro/pagini/recrutare-kuwait.html

KUWAIT AIRWAYS este compania națională a statului Kuweit. A fost înființată în anul 1954, are în dotare 33 de avioane în flotă și zboară către 34 de destinații din Orient, India, Europa, America de Nord și Asia.

 

Adauga un comentariu

Galerie foto

Comunicat de presă Kuwai Airways Comunicat de presă Kuwai Airways_0