Noutăți

Burse de studii la UNIVERSIFLY

Din dorința de a îndeplini visul de a fi stewardesă/steward și al tinerilor – fete și băieți – care din diferite motive nu au crescut alături de familia lor, am decis să oferim câte o bursă de studii la fiecare din grupele pe care le vom organiza începând din luna februarie 2019, acelor tineri care au crescut și au fost educați în orfelinate.

Ne-am gândit la acești tineri care, după împlinirea vârstei de 18 ani, nu mai beneficiază de protecția statului roman, care nu le mai oferă cazare, masa prin intermediul furnizorilor de servicii sociale – orfelinate, aceștia fiind nevoiți să înfrunte realitățile vieții, dinafara orfelinatelor unde au crescut. De cele mai multe ori viața este mai puțin generoasă cu ei și după ce părăsesc orfelinatele.

Dorim să încurajăm cât mai mulți astfel de tineri să aspire la un viitor mai bun pentru ei, la o condiție socială incomparabilă cu anii copilăriei lor, având posibilitatea de a fi însoțitori de bord la orice companie de aviație din lume.

Dorim să motivăm cât mai mulți astfel de tineri, care momentan nu au finalizate studiile liceale, dar trebuie să le finalizeze, să învețe limba engleză și să aibă grijă de sănătatea lor pentru a putea întruni condițiile de acordare a burselor UNIVERSIFLY.

Cei care deja întrunesc aceste condiții sunt invitați să trimită aplicația lor scriind un mesaj pe http://lp.universifly.com/curs-insotitor-de-bord/

Dosarul aplicației trebuie să conțină următoarele:

Copie după Cartea de identitate
Dovada finalizării studiilor liceale (cu sau fără bacalaureat)
Dovada/Adeverință de la furnizorul de servicii sociale.
Cei care vor trimite aplicația vor fi testați pentru evaluarea cunoștințelor de limba engleză.

Documentele din dosarul aplicației vor fi trimise prin email la adresa contact@universifly.com

UNIVERSIFLY îți dă aripi să zbori!

Adauga un comentariu

Galerie foto

Burse oferite la școala de însoțitori de bord UNIVERSIFLY